We gebruiken cookies voor het goed functioneren van onze webshop en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze website met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken.

Waarom onze producten 100% fair trade zijn

Gefeliciteerd!! Je bent zwanger en op zoek naar de mooiste spulletjes om je babykamer mee in te richten. Het moet wel echt bijzonder zijn en net even anders. Of Je bent op zoek naar dat ene perfecte kraamcadeau voor je beste vriendin. Zij is net bevallen en je wilt echt iets heel speciaals aan haar geven. Het moet echt heel persoonlijk zijn.

Er zijn zoveel prachtige kinderkamer accessoires verkrijgbaar in babyland. Het ene product is nog mooier dan het andere. Heb je er weleens over nagedacht waar deze producten vandaan komen? Weet jij of ze onder eerlijke werkomstandigheden zijn geproduceerd? Het antwoord zul je niet altijd krijgen ook al zeggen veel fabrikanten, dat ze het beste voor hebben met hun personeel. Zeker weten zul je dit nooit.

Bij KiddyColors krijg je de absolute garantie, dat ieder product met liefde en aandacht is gemaakt. Kiddycolors staat voor 100% eerlijke handel. Dit houdt in, dat onze medewerkers echt plezier in hun werk hebben en goed betaald worden voor het werk dat ze doen. De producten hebben een verhaal waar jij absoluut blij van zult worden. En hang jij die kasthanger of naamslinger met een goed gevoel in de babykamer van je kindje. En zal je vriendin vast een traantje wegpinken als de naam van haar kindje aan een slinger ziet hangen.

   

Onze naamslingers zijn volledig getest door SGS en Intertek en voldoen aan alle veiligheidseisen waar speelgoed aan moet voldoen. Helemaal veilig voor kleine kinderhandjes. Daarnaast gebruiken we duurzame materialen om ook ons steentje bij te dragen aan een beter mileu.   

 

De reacties van onze klanten

Inmiddels hebben we al meer dan 6000 naamslingers mogen maken. En krijgen regelmatig hartverwarmende reacties van onze klanten: 

"Zeer goede service, snelle levering. Producten mooi verpakt en producten zagen eruit net zoals aangegeven op de website"


"Heel mooi afgewerkte naamslinger! Heel tevreden! Het is zoiets origineel. Ben heel benieuwd naar de reacties die we zullen krijgen wanneer ik bevallen ben!"


"Ik heb al een paar naamslingers naar Duitsland en Nederland besteld en ze waren altijd heel mooi gemaakt. Ikzelf en alle andere ouders vonden de naamslingers altijd heel bijzonder en mooi. Ik was ook blij over de flexibiliteit om de naamslingers ook naar Duitsland te kunnen sturen."


"Wat ontzettend mooi is ook deze naamslinger geworden voor onze zoon. Het is alweer bijna vier jaar geleden dat we de naamslinger voor onze dochter binnen kregen, daar zijn we nog steeds blij mee. Super bedankt voor de goede service met status updates"

Het verhaal achter KiddyColors

In 2010 hebben mijn man en ik het roer compleet omgegooid. We hebben ons boeltje ingepakt en zijn met onze 2 kinderen (toen 2 jaar en 6 maanden oud) naar Thailand vertrokken. Dit was onze grote droom en ons motto is: "het leven is te kort, dromen moet je volgen". Zo zijn we als jong gezin een compleet nieuw leven begonnen in Chiang Mai in het noorden van Thailand.

Ik ging naar Thailand met het idee om hier een eigen organisatie op te richten voor kansarme kinderen. Al snel kwam ik erachter, dat er al heel veel geweldige organisaties ontzettend goed werk doen in Thailand. Ik zou hieraan geld kunnen doneren, maar ik wilde meer doen. Ik wilde de bevolking de kans geven zelf hun geld te kunnen verdienen om zo hun gezin te kunnen onderhouden. En heb ik uiteindelijk KiddyColors opgericht. Een bedrijf dat trendy kinderproducten produceert met een eerlijk verhaal.

In het logo van KiddyColors zie je kinderen van verschillende afkomsten en de naam betekent letterlijk kind en kleuren. Het idee hierachter is: kleurrijke producten voor kinderen vanuit de hele wereld.

Ieder kind in de wereld verdient een eerlijke kans op een beter leven!

Mijn geweldige team

Inmiddels is KiddyColors uitgegroeid tot een echt bedrijf. Amm en KhiangKhiang werken fulltime bij mij op kantoor en werken er ongeveer 10 vrouwen vanuit huis. Zij verdienen een eerlijk salaris, wat betekent dat ik ze ruim boven het minimum maandloon betaal. Ook betaalt KiddyColors het schoolgeld van hun kinderen. Alle vrouwen mogen hun werktijd zo indelen, zodat ze hun werkzaamheden kunnen blijven combineren met de zorg voor hun gezin. Iets dat in Thailand normaal gesproken niet mogelijk is.

In onderstaand filmpje ontmoet je het team van KiddyColors. Zij werken met zoveel enthousiasme aan de producten. Ik weet niet wat ik zonder deze vrouwen zou moeten.


KiddyColors ondersteunt goede doelen

Daarnaast doneer ik via KiddyColors 10% van alle inkomsten aan verschillende goede doelen, gericht op kinderen en hun familie om zo nog meer mensen te kunnen helpen. Aan het einde van je bestelling kun je precies zien welk bedrag KiddyColors zal gaan doneren. Je kunt hier zien aan welke projecten dit geld inmiddels is gedoneerd. 

  

Waar vind je KiddyColors zoal:

"In het kantoor van KiddyColors.com draait de fan op volle toeren. Kratten vol letters van stof, kasten met mappen, stapels stofjes en samples en drie dames die ijverig letters bij elkaar zoeken voor de fameuze naamslingers van Kiddycolors.com (bezoek van Natascha van Flavourites aan ons kantoor in Thailand)

 

"Leuke cadeautjes voor de allerkleinsten shop je niet alleen hip & safe, maar ook met een extra goed gevoel, bij KiddyColors, de kleurrijke webshop met kidsproducten."

De waardering van www.kiddycolors.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 210 reviews.