Over KiddyColors

KiddyColors naamslingers

Het uitzoeken van het perfecte cadeau bij de geboorte van een baby is lastig. De keuze is enorm en een moeder en haar pasgeboren baby worden vaak overspoeld met cadeaus. Hoe verras je ze dan toch met een origineel cadeau? De unieke KiddyColors naamslingers zijn Fairtrade en worden met de hand gemaakt met veel liefde en aandacht door moeders uit Thailand. Jij kiest de letters, figuurtjes en kleuren en wij maken de slinger exact zoals jij hem wilt hebben.

 

De slingers zijn perfect voor het aankondigen van de geboorte op een speciale manier, om voor het raam te hangen, maar ook superleuk voor de inrichting van de kinderkamer. Met de persoonlijke touch zorgen ze voor een gezellige sfeer en ook fijn: ze gaan jaren mee.

KiddyColors homepage middenstuk

Het verhaal achter KiddyColors

In 2010 vertrok Renske met haar gezin naar Thailand, onder het motto “Het leven is te kort, dromen moet je volgen” en met het doel om een organisatie op te richten om kansarme kinderen te helpen.  Ze zag in de stad Chiang Mai, in het Noorden van Thailand, veel armoede om zich heen: mensen werken daar lange dagen, voor een laag salaris. Om rond te komen, moeten ook de vrouwen werken en dit kunnen zij vaak lastig combineren met hun gezin. Renske besloot iets te willen doen voor de lokale bevolking in Chiang Mai en een manier te bedenken waarop deze gezinnen een eerlijke kans kregen op een goed leven. En zo ontstond KiddyColors.

 

Met KiddyColors geven we jonge moeders een kans op om een eerlijke manier een goed salaris te verdienen en hun werk te combineren met hun gezin. Ze werken onder uitstekende omstandigheden en kunnen hun eigen werktijden indelen. Daarnaast krijgen ze de mogelijkheid om hun jongste kinderen mee te nemen naar kantoor, of vanuit thuis te werken.

 

Stokje overgenomen

In 2020 heb ik het stokje van Renske overgenomen: mijn naam is Sylvia, ik ben getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen. Sinds 2012 ben ik eigenaresse van KiddyKado (eerder: Zus&Kado): een webshop met gepersonaliseerde kraam- en verjaardagscadeaus. KiddyColors past hier perfect bij en zit al jarenlang in het assortiment van KiddyKado en toen Renske vroeg of ik het stokje van haar wilde overnemen, twijfelde ik geen moment.

 

Het team achter KiddyColors

Op het kantoor van KiddyColors vind je een ventilator die draait op volle toeren, kratten vol stoffen letters, kasten met mappen, stapels stofjes en Amm en KhiangKhiang. Deze moeders werken fulltime op kantoor, en daarnaast werken er nog zo’n 10 vrouwen vanuit huis. De vrouwen delen hun werkzaamheden zo in, dat ze deze kunnen combineren met hun gezin. Ook betaalt KiddyColors het schoolgeld van hun kinderen, omdat we vinden dat ook die eerlijke kansen verdienen.

 

 

 

Wat zeggen anderen over KiddyColors?

[/ux_text]
Over Ons Ster Kiddycolors

Nicole

“Ontzettend leuke slingers!
Onze 3 kinderen hebben allemaal een verticale slinger die de eerste weken na de geboorte in de woonkamer tussen de kaartjes aan de muur hebben gehangen. Daarna hebben we een de slinger aan een deur van hun kledingkast gehangen en dat ziet er erg vrolijk uit! Wij zijn nog altijd ontezettend blij ermee en ook de oudste (nu 4 jaar).”

Over Ons Ster Kiddycolors

Sascha

“Gisteren onze 2e naamslinger binnengekregen, 2 jaar geleden al 1 besteld voor onze zoon en nu 1 voor onze dochter. Wederom super tevreden, snelle levering en mooie kwaliteit.”

Over Ons Ster Kiddycolors

Desiree

“Vandaag is de naamslinger, voor ons meisje die wij eind volgende maand verwachten, binnen gevallen. Ik werd er helemaal emotioneel van. Ik vind hem zoooo gaaf, mooi en leuk!”