Over KiddyColors

Waarom onze naamslingers heel persoonlijk zijn.

Je bent zwanger en je wilt op een bijzondere manier de geboorte van je kindje aankondigen. Waar ga je uit kiezen? Er is zoveel te krijgen. Zo kun je kiezen voor een goedkope papieren slinger of een stoffen vlaggetjesslinger met de naam van je kindje. Echt bijzonder is het niet meer. Vaak gooi je de slinger naar verloop van tijd ook nog eens weg of het gaat naar zolder, want het past toch net niet bij de kleuren van de kinderkamer.

Bij KiddyColors denken we graag met je mee. Zit jouw kleurencombinatie er niet bij? Geen probleem. Samen bekijken we welke kleuren het beste passen bij de babykamer en maken we het exact zoals jij de slinger wilt hebben.

KiddyColors homepage middenstuk

Ons verhaal

In 2010 is KiddyColors gestart door Renske toen ze met haar gezin in Thailand woonde. Ze zag veel armoede en men moest lange dagen werken voor een heel laag salaris. Ook vrouwen maken hier lange dagen en doen vaak werk dat niet te combineren is met het gezinsleven. Ze wilde altijd graag anderen helpen en zo wilde ik ook iets doen voor de lokale bevolking in Chiang Mai. Zo is KiddyColors geboren.

KiddyColors geeft jonge moeders een kans hun eigen salaris te verdienen op een manier dat dit te combineren is met hun gezin. Zij krijgen een eerlijk salaris en werken onder uitstekende omstandigheden. Zij kunnen hun werktijd zo indelen dat het perfect te combineren is met hun gezinsleven. Ook kunnen ze hun hele jonge kinderen meenemen naar het kantoor of ze werken vanuit thuis.

Inmiddels heb ik in 2020 het stokje van haar overgenomen. We blijven zorgen voor de vrouwen in Thailand zodat we door kunnen gaan met het goede werk wat gestart is door Renske. Ik ben Sylvia, getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. Sinds 2012 eigenaresse van Zus & Kado. Een online winkel met gepersonaliseerde kraam-, en verjaardagscadeaus. KiddyColors pas helemaal in dit plaatje erbij en zit al jaren in ons assortiment, dus toen de vraag kwam of ik KiddyColors wilde overnemen aarzelde ik geen moment.

Naast het runnen van deze 2 webwinkels ga ik graag wandelen met onze kooikerhond Joris om heerlijk even mijn hoofd leeg te maken, geniet ik heel erg van ons gezin thuis of tijdens een van onze leuke reizen.


Speciaal voor jou!

Een persoonlijke benadering en aandacht staan hoog in het vaandel. Alles wordt met zorg gemaakt, ingepakt en verstuurd. Zowel hier in Nederland als in Thailand. Zijn er speciale wensen? Dan kijken we altijd of we maatwerk kunnen leveren.

Bel of mail ons, dan nemen we de mogelijkheden samen door.

Lieve groet,

Sylvia

Wat zeggen anderen over KiddyColors?

Over Ons Ster Kiddycolors

Nicole

“Ontzettend leuke slingers!
Onze 3 kinderen hebben allemaal een verticale slinger die de eerste weken na de geboorte in de woonkamer tussen de kaartjes aan de muur hebben gehangen. Daarna hebben we een de slinger aan een deur van hun kledingkast gehangen en dat ziet er erg vrolijk uit! Wij zijn nog altijd ontezettend blij ermee en ook de oudste (nu 4 jaar).”

Over Ons Ster Kiddycolors

Sascha

“Gisteren onze 2e naamslinger binnengekregen, 2 jaar geleden al 1 besteld voor onze zoon en nu 1 voor onze dochter. Wederom super tevreden, snelle levering en mooie kwaliteit.”

Over Ons Ster Kiddycolors

Desiree

“Vandaag is de naamslinger, voor ons meisje die wij eind volgende maand verwachten, binnen gevallen. Ik werd er helemaal emotioneel van. Ik vind hem zoooo gaaf, mooi en leuk!”