RETOURNEREN

Ben je niet tevreden over je ontvangen bestelling? Dan kun je de producten natuurlijk altijd terugsturen. Om dit proces soepel te laten verlopen, willen we je vragen je aan de volgende stappen te houden;

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je 14 dagen te tijd om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Ook nemen wij de kosten van het retour sturen voor onze rekening. 

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakkeing aan ons geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kiddycolors.com en het retourformulier bijvoegen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten. Mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.