Horizontale naamslingers

Verticale naamslingers

Tweeling naamslingers

Stijlvolle Naamslingers

Een slinger met naam is een uniek babycadeautje. Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau, bijvoorbeeld voor je zus, je beste vriendin of je collega? Zoek je een unieke manier om de babynaam bekend te maken bij de geboorte? Of wil je iets speciaals en persoonlijks om je babykamer mee in te richten? Dan zijn de KiddyColors naamslingers perfect voor jou. Een unieke naamslinger bestellen kan eenvoudig in onze webshop. Je ontvangt de slinger met naam dan snel in huis.

De slinger met naam kun je helemaal personaliseren

Tegenwoordig zijn er veel naamslingers te verkrijgen, in alle soorten en maten. Hoe kies je dan de perfecte slinger? Een unieke slinger met naam van KiddyColors kun je gemakkelijk bestellen, is 100% fairtrade en met veel liefde en aandacht met de hand gemaakt. In meerdere opzichten een goede keuze dus! Je kiest zelf de letters, de kleuren en de bijpassende figuurtjes. Zo zorgen we ervoor dat jouw slinger helemaal naar wens is. Wil je dat we je een foto opsturen voor we de naamslinger verzenden, om zeker te weten dat de slinger met naam precies is zoals je wilt? Selecteer deze optie dan tijdens het bestellen van de unieke naamslinger, of laat het weten in een reactie.

Veilige slinger met naam

Voor iedere unieke naamslinger die je bij ons kunt bestellen, gebruiken we verschillende gekleurde stoffen en bijpassende BPA-vrije gekleurde houten kraaltjes en vilten figuurtjes. Al onze materialen zijn getest en de producten hebben een CE-keurmerk, wat betekent dat ze voldoen aan de regels die gelden voor speelgoed in de EU. De slingers zijn dus niet alleen mooi, maar ook helemaal veilig voor kleine kinderhandjes.

Levenslange garantie

De slinger met naam is heel geschikt om na de geboorte voor het raam te hangen, maar ook superleuk voor op de kinderkamer. De unieke naamslinger gaat jarenlang mee. Sterker nog: wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van het product, dat je een levenslange garantie krijgt. Gaat de slinger toch stuk, of verkleurt er een stofje? Laat het ons weten en wij sturen je een nieuwe naamslinger op.

Ga over tot het bestellen van een unieke naamslinger

Bestel je slinger met naam direct! De unieke naamslinger, die je bij ons kunt bestellen, wordt op maat gemaakt, volledig naar jouw wens. Het product is 100% fairtrade en van hoogwaardige kwaliteit. Daarom bieden we ook de genoemde levenslange garantie. De slinger blijft gegarandeerd mooi en verkleurt niet! Bij bestellingen vanaf € 65,- verzenden we gratis binnen Nederland. En is het een cadeautje? Dan pakken we het leuk voor je in en kun je ervoor kiezen om een lief kaartje of om een cadeaubon toe te voegen. Heb je nog vragen? Bel dan naar 0599-202801 of stuur een e-mail naar sylvia@kiddycolors.com. We staan je graag te woord.

Anderen bekeken ook:

Cadeautjeswebshop | Op maat gemaakte slingers | Slinger met naam baby

KiddyColors Stijlvolle Naamslingers:

✔️ Op maat gemaakt volledige naar jouw wens
✔️ 100% fairtrade
✔️ Hoogwaardige kwaliteit
✔️ Levenslange garantie
✔️ Gratis verzending vanaf 65 euro (binnen NL)

Hippeshopslabel2021 300x300Ook Stijlvolle Naamslingers van KiddyColors is door de hipscan gekomen en we zijn een Hippe Shop!