Horizontale naamslingers

Verticale naamslingers

Tweeling naamslingers

 

Naamslingers

Ben je zwanger en weet je de naam van je kindje al? Dan wil je op een bijzondere manier de geboorte van je kindje aankondigen? Of ben je juist op zoek naar een heel persoonlijk kraamcadeautje voor je liefste vriendin, zus of collega? Niets is meer persoonlijker dan een cadeau met de naam van het kindje.

Tegenwoordig zijn er veel naamslingers te verkrijgen in alle soorten en maten. Bij KiddyColors kies je zelf de kleuren combinatie en de bijpassende figuurtjes. Zo ontvang jij een unieke naamslinger, die perfect past bij de stijl van jouw babykamer. Om je de zekerheid te geven, dat de slinger exact is, zoals jij in je hoofd hebt? Kunnen we je van te voren een foto mailen. Geef dit aan tijdens de bestelling.

Bij onze naamslingers ligt de nadruk op stijlvol en 100% kwaliteit. We gebruiken verschillende gekleurde stofjes, bijpassende BPA-free gekleurde en houten kraaltjes en vilten figuurtjes.  Al onze materialen zijn getest en veilig voor kleine kinderhandjes. Onze producten hebben een CE keurmerk, dat wil zeggen dat ze voldoen aan de regels die voor speelgoed in de EU gelden.

We hebben de slinger zo ontworpen dat het niet alleen bijzonder is als geboorteslinger om voor het raam of aan de box te hangen, maar is juist ook  een unieke accessoire voor in de slaapkamer van je kindje. Die je echt jaren kunt gebruiken. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van ons product, dat je een levenslange garantie krijgt. Gaat de slinger om wat voor een reden stuk of een stofje verkleurd? Laat het ons weten, dan krijg je meteen een nieuwe naamslinger opgestuurd.

Wij willen het beste voor alle moeders. Daarom ondersteun je met jouw aankoop de moeders in Thailand. Zij maken iedere slinger met veel liefde en aandacht. Ze verdienen bij KiddyColors een eerlijk salaris en werken onder uitstekende omstandigheden.

✔️ Hoogwaardige kwaliteit
✔️ Op maat gemaakt volledige naar jouw wens
✔️ Levenslange garantie
✔️ Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
✔️ 100% fairtrade