Decoratie slingers

Kast hangers

Tekst of cijfer slingers

Kinderkamer styling

Ben je bezig met het inrichten van de baby- of kinderkamer en ben je op zoek naar unieke decoratie om het gezellig en persoonlijk te maken? Dan zit je goed bij KiddyColors. Al onze producten worden met veel liefde en aandacht met de hand gemaakt, helemaal naar jouw wensen. Zo kan je de Kinderkamer styling helemaal aanpassen naar jouw smaak.

Dierenslingers

Met onze schattige dierenslingers breng je heel wat gezelligheid in de kinderkamer. Een olifantje, een leeuw, een giraffe, er zit vast iets tussen wat bij je kindje past. En zit de kleur die je zocht er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen. Met een dieren slinger creëer je je eigen Kinderkamer styling.

 Kasthangers

De kinderkamer afmaken met nog nét een beetje extra gezelligheid? Met de kasthangers van KiddyColors maak je het helemaal af.

 Tekst- en cijferslingers

Voor wie een mooie tekst in de kinderkamer wil hebben, maar liever niets op de muren wil plakken, zijn de tekstslingers de oplossing. Stel je slinger helemaal zelf samen: kies de tekst, de kleuren, de getallen en de bijpassende figuurtjes. Dan zorgen wij ervoor dat hij precies zo wordt gemaakt als jij in gedachten had.

Stel je decoratieslinger zelf samen

Bestel de slinger voor de Kinderkamer styling in onze webshop

Een slinger voor de Kinderkamer styling aanschaffen kan snel en gemakkelijk via onze website! Kies een van de door ons samengestelde modellen of selecteer zelf je slinger, zodat deze precies past bij het behang en de inrichting van de babykamer. Zie je de kleuren of figuurtjes die je in gedachten had er niet bijstaan? Neem dan gerust contact met ons op! Dan zorgen we samen met jou voor de perfecte naamslinger. Je bereikt ons door te bellen naar 0599-202801 of te e-mailen naar sylvia@kiddycolors.com.

Anderen bekeken ook:

Slinger met naam | Slinger babykamer | Stoffen verjaardagsslinger

Nog vragen of opmerkingen over onze webshop of onze producten? Neem dan telefonisch contact op of bereik ons via e-mail of WhatsApp!