Decoratie slingers

Kast hangers

Tekst of cijfer slingers

 

Kinderkamer styling

Ben je bezig met het inrichten van de baby- of kinderkamer en ben je op zoek naar unieke decoratie om het gezellig en persoonlijk te maken? Dan zit je goed bij KiddyColors. Al onze producten worden met veel liefde en aandacht met de hand gemaakt, helemaal naar jouw wensen.

Dierenslingers

Met onze schattige dierenslingers breng je heel wat gezelligheid in de kinderkamer. Een olifantje, een leeuw, een giraffe, er zit vast iets tussen wat bij je kindje past. En zit de kleur die je zocht er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

 Kasthangers

De kinderkamer afmaken met nog nét een beetje extra gezelligheid? Met de kasthangers van KiddyColors maak je het helemaal af.

 Tekst- en cijferslingers

Voor wie een mooie tekst in de kinderkamer wil hebben, maar liever niets op de muren wil plakken, zijn de tekstslingers de oplossing. Stel je slinger helemaal zelf samen: kies de tekst, de kleuren, de getallen en de bijpassende figuurtjes. Dan zorgen wij ervoor dat hij precies zo wordt gemaakt als jij in gedachten had.

Stel je decoratieslinger zelf samen