Verjaardag slinger

Verjaardag kroon

Verjaardagsslingers

De verjaardag van je kind vieren? Daar hoort natuurlijk versiering bij! Verjaardagsslingers heb je in alle soorten en maten. Op zoek naar een speciale slinger? Dan ben je bij KiddyColors aan het juiste adres.

Unieke slingers

Een verjaardagsslinger van KiddyColors stel je helemaal zelf samen. Je bepaalt de letters, de cijfers, de kleuren en de figuurtjes die erop komen. Zo kun je zelf kiezen of je bijvoorbeeld “Hoera” wilt toevoegen, of het woord “jarig”. Wij maken hem vervolgens helemaal naar jouw wensen.

 En ook nog eens duurzaam

De KiddyColors slingers zijn 100% Fairtrade en helemaal met de hand gemaakt. We maken gebruik van duurzame materialen en daarom gaan de slingers, in tegenstelling tot veel andere verjaardagsslingers, jarenlang mee. En het leukste is: de slinger is zo ontworpen, dat je ieder jaar heel gemakkelijk zelf de leeftijd kunt aanpassen. Daarvoor hoef je dan alleen nog maar het getal te bestellen.

Kroon met leeftijd

Wil je de jarige nog een beetje meer in het zonnetje zetten? Dat doe je met onze superschattige kroon! Op deze vilten kroon plak je de leeftijd van het kindje, zodat iedereen kan zien hoe oud hij of zij is geworden. Bij de kroon bestel je drie cijfersets, zodat je hem ieder jaar opnieuw uit de kast kunt toveren.

KiddyColors verjaardag slingers:

✔️ Op maat gemaakt volledige naar jouw wens
✔️ 100% fairtrade
✔️ Hoogwaardige kwaliteit
✔️ Levenslange garantie
✔️ Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)