Horizontale naamslingers

Verticale naamslingers

Tweeling naamslingers

 

Naamslingers

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau, bijvoorbeeld voor je zus, je beste vriendin of je collega? Of zoek je een unieke manier om de babynaam bekend te maken bij de geboorte? Of wil je iets speciaals en persoonlijks om de babykamer mee in te richten? Dan zijn de KiddyColors naamslingers perfect voor jou.

Unieke naamslingers

Tegenwoordig zijn er veel naamslingers te verkrijgen, in alle soorten en maten. Hoe kies je dan de perfecte slinger? De naamslingers van KiddyColors zijn 100% fairtrade en met veel liefde en aandacht met de hand gemaakt. Je kiest zelf de letters, de kleuren en de bijpassende figuurtjes. Zo zorgen we ervoor dat jouw slinger helemaal naar wens is. Wil je dat we je een foto opsturen voor we de naamslinger verzenden, om zeker te weten dat hij naar wens is? Laat dat dan weten in een reactie bij de bestelling.

Veilig speelgoed

Voor de KiddyColors naamslingers gebruiken we verschillende gekleurde stoffen, bijpassende BPA-free gekleurde en houten kraaltjes en vilten figuurtjes. Al onze materialen zijn getest en de producten hebben een CE-keurmerk, dat wil zeggen dat ze voldoen aan de regels die voor speelgoed in de EU gelden. De slingers zijn dus helemaal veilig voor de kleine kinderhandjes.

Levenslange garantie

De naamslingers zijn niet alleen geschikt om na de geboorte voor het raam te hangen, maar ook juist superleuk voor op de kinderkamer. De slingers gaan jarenlang mee. Sterker nog: wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van het product, dat je een levenslange garantie krijgt. Gaat de slinger toch stuk, of verkleurt er een stofje? Laat het ons weten en wij sturen je een nieuwe naamslinger op.

KiddyColors Naam slingers:

✔️ Op maat gemaakt volledige naar jouw wens
✔️ 100% fairtrade
✔️ Hoogwaardige kwaliteit
✔️ Levenslange garantie
✔️ Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)