Tekstslinger

Een tekstslinger is een leuke decoratie voor elke verjaardag, geboorte of andere speciale gebeurtenis. De tekst op de slinger kan de naam zijn van de jarige of de pasgeboren baby, maar je kunt natuurlijk ook andere woorden kiezen! Onze tekstslingers worden gemaakt van kwalitatieve, duurzame materialen. We gebruiken goede stoffen, die niet verkleuren en dus jarenlang mooi blijven. Zo kan een slinger voor een verjaardag elk jaar opnieuw opgehangen worden. En een geboorteslinger kan blijven hangen tot lang nadat het ledikantje is vervangen door een groot bed.

✔️Handgemaakt in Thailand
✔️100% fairtrade
✔️Levenslange garantie

Horizontale Naamslingerslinger Blauw Wit Naturel Kiddycolors

Stel zelf de tekstslinger eenvoudig samen

Wat is er nu leuker dan de slinger met tekst zo samen te stellen dat deze precies past bij degene voor wie de slinger bedoeld is? Je kiest natuurlijk zelf de letters uit, maar we hebben ook stofjes in diverse kleuren en patronen om de slinger af te maken. Dus wil je een slinger in dezelfde kleur als een muur, meubelstuk of bedrijfslogo? Het kan allemaal! Naast de tekst zelf komen er links en rechts figuurtjes aan de tekstslinger. Kies voor lieve diertjes, stoere voertuigen of dromerige hartjes en sterretjes. Jij bepaalt helemaal zelf het eindresultaat!

De voordelen van de slinger met tekst

Wanneer je kiest voor een slinger met tekst van KiddyColors, kies je voor hoogwaardige kwaliteit. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze producten staan, bieden wij zelfs levenslange garantie. Mocht er dus onverhoopt toch iets aan de slinger kapotgaan, dan ontvang je zonder problemen gratis een nieuwe van ons. De slinger wordt helemaal met de hand op maat gemaakt en is 100% fairtrade. Ons productieteam bevindt zich namelijk in Thailand. Het team bestaat uit jonge moeders die van ons een eerlijke beloning ontvangen voor hun werk.

Koop je slinger met tekst in onze webshop

Koop je tekstslinger direct en je hebt al binnen enkele weken een prachtige slinger in huis. Bestellingen boven de € 50,- verzenden wij gratis. Is de slinger een cadeautje? Kies er dan voor om een kaartje en eventueel een cadeaubon toe te voegen met een lieve tekst. Wij pakken hem dan gratis voor je in en versturen het als cadeau. Betalen doe je eenvoudig met een betaalmethode als iDeal, PayPal of creditcard. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en bel naar 0599-202801 of stuur een e-mail naar sylvia@kiddycolors.com. We staan je met veel plezier te woord.

Anderen bekeken ook:

Naamslinger babyshower | Slinger babykamer | Geboorteslinger met naam

Nog vragen of opmerkingen over onze webshop of onze producten? Neem dan telefonisch contact op of bereik ons via e-mail of WhatsApp!