We gebruiken cookies voor het goed functioneren van onze webshop en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze website met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken.

Wat klanten zeggen over KiddyColors

Oifae Bouziane / 30-01-2019

Slinger is perfect gemaakt naar mijn wens. Super tevreden met de kleuren en kwaliteit. Ook de levering was heel vlotjes verlopen. Ik raad deze zeker aan. Jammer dat ik deze site niet eerder ontdekt had. Bedankt om de slinger zo leuk te verpakken!

Tonnie / 05-10-2018

Super mooie naamslinger ontvangen! Ook een leesteken op een letter ziet er goed uit! Relatief vlotte levering aangezien het met de hand in Thailand wordt gemaakt.

Elien / 11-07-2018

Hi! Ik zou zeker een naamslinger aanraden. Ik kreeg dit als tip van mijn collega en ben er heel blij! Het is helemaal gemaakt naar mijn wens en ik denk dat mijn broer en schoonzus er zeker blij mee zijn. Ik kan alleen maar vol overtuiging zeggen, ga zeker voor een unieke naamslinger!

Danaë / 04-07-2018

Ik was op zoek naar een naamslinger voor onze kleine meid en ik kwam uit bij deze site. Ik vond het wel spannend om wat te bestellen omdat het van zo ver weg komt maar uiteindelijk toch gedaan want de naamslinger is gewoon precies wat ik zocht. Je wordt tijdens het hele proces keurig op de hoogte gehouden en toen ik te horen kreeg dat het was opgestuurd, was het pakketje er ook binnen de aangegeven tijd. Ik was ook aangenaam verrast door het pakketje. Je ziet dat er met passie met de hand aan gewerkt is. Onze meid is nog niet geboren dus niemand heeft de slinger nog gezien maar ik zal zeker iedereen erover vertellen

Jessica / 27-02-2018

De slinger zelf is van heel goede kwaliteit en zeer mooi gemaakt, super om in huis te hebben! Ook de levering is super snel en correct verlopen. Ik vind het wel jammer dat ik een exacte kopie gekregen heb van het voorbeeld dat ik op de website gekregen heb terwijl er werd gezegd dat dit niet het geval zou zijn, elke letter zou ook uniek zijn maar toch hebben we twee letters met hetzelfde patroon. Maar over het algemeen zeer tevreden!

KiddyColors: Dat je een exacte kopie hebt gekregen is natuurlijk puur toeval.Vind je dat toch niet zo mooi. Stuur me dan even een mailtje via info@kiddycolors.com. Dan sturen we een nieuwe slinger naar je toe.

Lisanne / 25-02-2018

Kiddycolors een paar keer voorbij zien komen op facebook en instagram en toen toch maar besteld. Ik vond het best snel gaan, aangezien het allemaal hand gemaakt is en het van ver komt maar ik ben heel erg tevreden. De slinger is van goede, stevige kwaliteit dus ik ben blij.

Sascha / 22-02-2018

Gisteren onze 2e naamslinger binnengekregen, 2 jaar geleden al 1 besteld voor onze zoon en nu 1 voor onze dochter. Wederom weer super tevreden, snelle levering en mooie kwaliteit

Femke / 15-02-2018

Na 3 weken kwam de naamslinger binnen. Erg mooi en stevige stof. Ik ben er blij mee!

Marinka / 10-01-2018

Erg blij met de mooie naamslinger :) Snelle levering, er wordt goed geluisterd naar je wensen en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. De slinger gaat straks een heel mooi plekje krijgen in de babykamer!!

Marjolein / 08-01-2018

Erg mooie naam slinger. Precies zoals verwacht. Al eerder slingers besteld via deze site.