Een naamslinger zelf samenstellen

Wil je je naamslinger zelf samenstellen? Dan ben je bij KiddyColors aan het juiste adres! Bij ons combineer je de mooiste stoffen naamslingers helemaal zelf. Een naamslinger is een origineel kraamcadeau, bijvoorbeeld voor je zwangere zus, je beste vriendin of collega. Ook als je op zoek bent naar een speciale, persoonlijke toevoeging aan het kamertje van je eigen kindje, hoef je niet verder te speuren! Bij onze naamslingers kies je namelijk de letters, kleuren en figuurtjes allemaal zelf uit. Zo zorgen we ervoor dat jouw slinger helemaal naar wens is. Het resultaat is dan ook een slinger die precies past bij de plek waar jij hem wilt hangen!

✔️Handgemaakt in Thailand
✔️100% fairtrade
✔️Levenslange garantie

Horizontale Naamslingerslinger Blauw Wit Naturel Kiddycolors

Je unieke naamslinger kun je bij ons zelf samenstellen

De mooie naamslingers van KiddyColors zijn volledig fairtrade. Elke naamslinger die je zelf bij ons kunt samenstellen, wordt met veel liefde en aandacht met de hand gemaakt in het noorden van Thailand. Elke naamslinger is dus helemaal uniek. We gebruiken verschillende gekleurde stoffen, BPA-vrije houten kraaltjes en vilten figuurtjes. Al onze materialen zijn uitgebreid getest. De producten hebben ook allemaal een CE-keurmerk, wat inhoudt dat ze voldoen aan de regels die gelden voor speelgoed in de EU. De slingers zijn dus helemaal veilig voor kleine kinderhandjes. En de jonge moeders die ze maken, ontvangen hiervoor een eerlijke beloning.

Bestel de zelf samengestelde naamslinger in onze webshop

Ben je enthousiast en wil je je naamslinger zelf samenstellen? Twijfel niet en plaats meteen je bestelling! Wil je dat we je een foto opsturen voor we de naamslinger verzenden, om zeker te weten dat de slinger precies is zoals je wilt? Selecteer dan deze optie bij het product. Vervolgens gaan we voor je aan de slag! Je ontvangt de bestelling in maximaal twee weken thuis. Wanneer je aangeeft dat het een cadeautje is, kun je een kaartje en bijvoorbeeld een cadeaubon toevoegen. Vervolgens pakken wij het leuk in. Bel naar 0599-202801 of stuur een e-mail naar sylvia@kiddycolors.com als je nog vragen voor ons hebt. We staan je graag te woord.

Anderen bekeken ook:

Slinger met naam baby | Dierenslingers | Naamslinger geboorte

Nog vragen over de Naamslinger zelf samenstellen of onze andere producten? Neem dan telefonisch contact op of bereik ons via e-mail of WhatsApp!