We gebruiken cookies voor het goed functioneren van onze webshop en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze website met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken.

Goede doelen van KiddyColors

Ik probeer met KiddyColors het leven voor mensen mooier te maken.

Hier in Thailand werk ik samen met een geweldige groep vrouwen. Zij maken met veel zorg de producten van KiddyColors. Ik bied hen een eerlijk salaris aan, zodat zij in staat zijn om hun gezin te onderhouden. Ook zorg ik ervoor dat hun kinderen naar school kunnen.

Om meer mensen te kunnen helpen doneer ik 10% van de omzet aan verschillende goede doelen in Thailand en omliggende buurlanden. Ik richt me op projecten, die te maken hebben met gezondheid, educatie, kinderen en hun families. De organisaties waar ik mee samenwerk zoek ik met zorg uit. Om zeker te weten, dat het geld op de juiste manier wordt besteed.

Aan het einde van jouw bestelling zie je welk bedrag er naar het goede doel gaat. Een paar keer per jaar zoek ik een project uit waar dit geld naar toe gaat.

Hieronder kun je lezen welke mensen we dankzij jouw aankoop hebben geholpen.

De waardering van www.kiddycolors.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 426 reviews.