Gratis E-book "Maak je eigen mini-naamslinger"

Met unieke sjablonen van het gehele alfabet. Ter waarde van 14,95Euro.

 

KiddyColors Top 5

Gepost door opencartspecialist 21-03-2018 0 Reacties

Welke producten worden er nu eigenlijk het meest verkocht Bij KiddyColors? Zit jouw favoriet er ook bij?

Deze fairtrade slingers worden vooral veel besteld om de geboorte van een kindje mee aan te kondigen. Om ze vervolgens op de kinderkamer te hangen. Zo maken we de slingers ook helemaal op maat in de kleuren van jouw babykamer.

De eerste verjaardag van je kindje is altijd een extra groot feest. Met onze unieke en opvallende multicolor verjaardagsslinger maak je dit feestje compleet. Door de cijfers te vervangen kun je de slinger ieder jaar opnieuw gebruiken. Eenmalig aan te schaffen om daarna nooit meer een andere slinger te hoeven kopen. Lekker handig en toch origineel!

Ook kun je de verjaardagsslinger ook als naamslinger gebruiken! Met een extra knoopsgatverbinding aan het einde van de slinger maak je gemakkelijk 2 verschillende slingers. Zo kun je de naamslinger het gehele jaar laten hangen in de kinderkamer en op de grote dag zelf maak je er een verjaardagsslinger van.

Vanaf het begin is de rammelaar olifant een grote hit. De rammelaar is gemaakt van een zachte stof en heeft aan beide kanten een ander stofje.

Nu verkrijgbaar in de nieuwste trendy kleuren. Te combineren met onze nieuwe collectie slingers en kasthangers. Zo kun je de kinderkamer helemaal compleet maken. 

Wordt vaak gekocht met een bjipassende naamslinger. Een leuk en betaalbaar kadootje. Een unieke accessoire voor iedere jongenskamer of meisjeskamer. Verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en in nog meer andere leuke figuurtjes.

Misschien kun je een van deze producten nog net bestellen voor de feestdagen. Wees er snel bij!

Laat een reactie achter