Gratis E-book "Maak je eigen mini-naamslinger"

Met unieke sjablonen van het gehele alfabet. Ter waarde van 14,95Euro.

 

Top 5 best verkochte producten

Gepost door opencartspecialist 21-03-2018 0 Reacties

Bij KiddyColors krijgen we wekelijks een heleboel bestellingen binnen. Daarom leek het ons leuk om de top 5 beste verkochte producten met je te delen. Zit jouw favoriet er ook bij? Lees snel verder....

1. Naamslinger naturel-mint-grijs

Met stip op nummer 1 staat onze fairtrade naamslinger in de frisse kleurencombinatie naturel-mint-grijs. De slinger zal prachtig hangen in een babykamer en is ook erg leuk om als kraamcadeautje te geven. Onze handgemaakte geboorteslingers zijn altijd uniek en elke letter is van een ander stofje gemaakt. En je kunt zelf helemaal bepalen hoe je de slinger wilt hebben. Ieder figuurtje is zelf te keizen. Wil je liever een andere kleurencombinatie? Laat het ons even weten.

 

2. Naamslinger naturel-mint-lichtroze

We blijven toch nog even bij onze naamslinger. Want op nummer 2 staat onze naamslinger in de hippe kleurencombinatie naturel-mint-lichtroze. Bij KiddyColors volgen we altijd de laatste kinderkamertrends op de voet. Dit blijft voor 2017 de kleurentrend onder de babykamers.

3. Verjaardagsslinger multicolor

De verjaardagsslinger multicolor is altijd al erg populair geweest. Met deze handgemaakte slinger maak je van iedere verjaardag een feest! De slinger zal jaren meegaan, omdat je ieder jaar gemakkelijk de cijfers kunt vervangen.  Leuk voor je eigen kindje of om als kraamcadeau te geven.

 

4. Muziekdoos olifant donkerblauw

De babykamer is niet compleet zonder een muziekdoosje. Een handgemaakt muziekdoosje voor in een stoere jongenskamer. Hang deze muziekdoos bij het bedje of in de box, zodat je kindje ernaar kan kijken en luisteren. Onze muziekdoosjes zijn ook in vele andere kleuren verkrijgbaar.

 

5. Slinger voortuigen zwart-grijs-geel

Last but not least! Op nummer 5 staat onze dierenslinger in de populaire zwart-grijs-geel kleurencombinatie. Deze handgemaakte slinger bestaat uit een giraf, olifant en krokodil met daartussen vilten sterretjes, onbewerkte houten en siliconen kraaltjes in verschillende kleurtjes. Met de satijnen lus aan de zijkanten kun je de slinger gemakkelijk ophangen. Deze slinger is ook prachtig om te combineren met de bijpassende naamslinger. Geef het een mooi plekje boven de commode en je babykamer is helemaal af.

 

Laat een reactie achter