We gebruiken cookies voor het goed functioneren van onze webshop en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze website met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken.

Mijn verhaal

21-03-2018 1 Reacties

Dit ben ik, Renske de Gee, 41 jaar en eigenaar van KiddyColors. Een bedrijf dat ik inmiddels 6 jaar geleden heb opgericht.
Vandaag gaat het even niet over mijn geweldige team in Thailand, maar over mij. Ik laat mezelf niet vaak zien aan jou, volger op FB of Instagram of klant. Het wordt dus hoog tijd!

Daarom trek ik vandaag even de stoute schoenen en ga iets over mezelf schrijven.

Ik ben een heel positief ingesteld mens. Ik zoek altijd naar een oplossing voor een probleem. Ik houd van gezelligheid. Ik probeer niet te snel te oordelen over een ander. Als je zelf niet in die situatie zit, wie ben ik dan om daar iets van te vinden. 


Ik ben een op en top moeder en doe alles voor mijn kinderen, soms een beetje teveel, waardoor ik mezelf ook gemakkelijk aan de kant schuif. Ik ben een zelfverzekerd persoon, maar kan ook wel erg onzeker zijn over mijn uiterlijk. Ik ben perfectionistisch. Daarom durf ik mezelf waarschijnlijk ook niet echt te laten zien. Ik ben dol op mijn familie en vrienden en kan ze niet vaak genoeg om me heen hebben. En dan dus toch de beslissing maken om te gaan emigreren?? Vreemde combinatie zul je denken. Maar ik ben ook dol op het avontuur en op reizen.

En sinds een aantal maanden is ons leven compleet veranderd….

We wonen met het gezin namelijk weer in het koude Nederland. Na 7 jaar met enorm veel plezier in Thailand te hebben gewoond. Hebben we na veel lastige discussies de moeilijke keuze gemaakt om weer terug te keren naar het koude kikkerlandje. Ik hoor je denken, maar waarom? Zo’n lekker klimaat, zo’n fijn rustig leven. Je hebt je leven daar helemaal opgebouwd en dan weer terug gaan naar het hectische leven van Nederland? Wat bezielt je?

Klopt helemaal en toch hebben we deze keuze gemaakt en hebben nog geen moment spijt gehad.

Ik heb 2 prachtige kinderen. Een dochter van bijna 8 jaar en een zoon van 9,5 jaar oud. Mijn zoon is 6 jaar geleden gediagnostiseerd met PPD-Nos (een autisme spectrum stoornis, ofwel Autisme). Tot zijn 6e jaar lukte het ons redelijk om passend onderwijs voor hem te vinden. Daarna ging het bergafwaarts. Geen school wilde hem hebben en we hebben zelfs 2x een assistente voor 6 maanden vanuit Nederland naar Thailand gehaald om hem te ondersteunen op school.

Ook dat was niet voldoende. We konden ook op die school niet meer blijven. Na een jaar homeschooling, waarbij ikzelf ook maanden les heb proberen te geven naast het runnen van mijn bedrijf. Was de maat vol. Als je kinderen hebt, gaat het niet meer alleen om je eigen geluk. We moesten kiezen voor het geluk van onze zoon. Hij heeft net als ieder kind recht op goed onderwijs.

Zo zit je in Thailand en zo zit je weer op de fiets in NL

Na maanden van voorbereiding zijn we halverwege vorig jaar het vliegtuig opgestapt met hond, kat en 2 kids. Ik heb nog geen moment spijt gehad, want wat is het goed geregeld in Nederland. Zoals we alles alleen moesten doen om de juiste hulp te vinden voor hem in Thailand. Gaat hij hier naar het speciaal onderwijs. We hebben professionele hulp moeten krijgen thuis, omdat het helemaal niet goed ging met hem. Hij kon tijdelijk niet naar school en ik kon nog maar nauwelijks werken. Voor m'n gevoel was ik weer terug bij af.

Sinds januari gaat hij hele dagen naar school en ben ik inmiddels weer aan het werk om mijn bedrijf naar het volgende niveau te brengen. En dat gaat heel goed. De omzet gaat omhoog en de vrouwen verdienen meer geld en ik kan ook weer meer vrouwen in dienst nemen. Naast mijn gezin heb ik ook echt dit werk nodig, Het maakt me zo gelukkig om te weten dat de vrouwen zo blij zijn met dit werk en mailtjes te ontvangen van blije klanten.

Ik run KiddyColors nu vanuit een heel klein kamertje in ons kleine huis en heb dagelijks contact met de vrouwen in Thailand. Zij werken op ons kantoor in Chiang Mai, waar goed internet is. Zo Skypen we iedere dag met elkaar en nemen we samen alle bestellingen door. Ik mis ze enorm, maar vlieg iedere 3 maanden naar Thailand.

Mijn motto is altijd: Voor alles is een oplossing! Blijf positief en hou vol. Hoe moeilijk het leven soms ook is.
Je moet soms door diepe dalen gaan om ergens te komen. Zo ook in onze situatie. We hebben geen moment spijt van ons geweldige avontuur in Thailand. Het heeft ons zo enorm veel gebracht. Daar zijn we alleen maar dankbaar voor.

Dromen zijn er om te volgen!!

P.S. Onlangs is fotografe Eleana langs geweest om foto's van me te maken. Ik had er een hard hoofd in of het wat zou worden, want ik ben totaal niet fotogeniek. Ik vind het razend knap hoe ze mij zo op de foto heeft weten te krijgen. Super bedankt, Eleana. voor meer info. Zie:https://www.eleanajeannette.com/

1 Reacties

Carin Teurlincx:
23-08-2018, 12:54:15 PM
Versturen

Lieve Renske. Wat ben jij een positief ingestelde vrouw. Een pracht verhaal over jullie leven. Wat fijn dat het nu zoveel beter gaat met jullie zoon. Kinderen lekker in hun vel , dus ouders ook! Ook af en toe een beetje aan jezelf denken. Hopelijk heb jij net zoals ik een lieve man die je af en toe terugfluit als het nodig is. Geniet van je werk en je prachtige gezin. Groet, Carin.

Laat een reactie achter

De waardering van www.kiddycolors.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 426 reviews.