Gratis E-book "Maak je eigen mini-naamslinger"

Met unieke sjablonen van het gehele alfabet. Ter waarde van 14,95Euro.

 

Overzicht 2015

Gepost door opencartspecialist 21-03-2018 0 Reacties

Bye bye 2015, Hello 2016

Wat was 2015 voor KiddyColors een mooi, druk en bewogen jaar. We hebben met ons team keihard hard gewerkt, een compleet nieuwe collectie neergezet en dankzij jullie aankopen hebben we geweldige goede doelen kunnen ondersteunen.

In 2016 gaan we hier nog een schepje bovenop doen. We gaan meer unieke producten in geweldige kleurlijnen ontwerpen en we hebben al een aantal mooie projecten op het oog, die wij mede dankzij jullie aankopen gaan ondersteunen. 

KiddyColors kreeg in 2015 vaak de vraag of onze producten ook in andere kleurencombinaties te verkrijgen waren. Daar hebben we gelijk op ingespeeld en hebben o.a 3 nieuwe kleurencombinaties gelanceerd. Lichtroze-fuchsianaturel-donkerblauw en deze stoere zwart-wit combinatie.

Winacties

In 2015 hebben we iedere maand via Facebook een leuke winactie gepromoot en de reacties waren overweldigend.

Onze winacties het afgelopen jaar:

  • werden gemiddeld 250x gedeeld
  • bereikten per winactie ongeveer 20.000 mensen.

Dit jaar gaan we natuurlijlk weer veel leuke acties promoten. Houd onze facebook pagina goed in de gaten!

Onze donaties in 2015

10% procent van alle aankopen bij KiddyColors gaan gegarandeerd naar een goed doel. Met zorg zoeken we geschikte projecten waar we geld aan kunnen schenken. Dit jaar hebben we de volgende projecten ondersteund:

  • Het verhaal van Chilli raakte ons enorm. Deze jonge vrouw is in maart 2015 door een brommerongeluk om het leven gekomen. Iets wat in Thailand helaas zeer vaak gebeurd. Ze liet haar 2 kinderen en man achter. Haar man was met zijn salaris niet in staat om het schoolgeld te betalen naast alle andere kosten. KiddyColors heeft in samenwerking met We Women Foundation het schoolgeld van beide kinderen betaald.
  • Daarnaast hebben we via de organisatie Philanthropy Connections €1.300 euro kunnen doneren aan vluchtelingenkamp Koung Jor, die onderdak biedt aan 400 Birmese vluchtelingen aan de grens van Thailand. Er zijn in 40 hutten nieuwe zonnepanelen geplaatst en 45 hutten kregen een update van de oude. In de oude situatie hadden de vluchtelingen slechts 20 minuten elektriciteit per dag. Door de nieuwe zonnepanelen kunnen de kinderen de hele avond hun huiswerk maken en de vrouwen hun werk blijven doen.
  • Ook heeft KiddyColors afgelopen jaar besloten voortaan al het schoolgeld te betalen van alle kinderen van de vrouwen die bij ons werkzaam zijn. Heerlijk gevoel om dit te kunnen doen voor deze kinderen en hun families.

KiddyColors the movie mag uiteraard niet ontbreken in dit jaaroverzicht. Met deze film willen we je een uniek kijkje geven achter de schermen bij KiddyColors.

Het jaar van 2015 hebben we met een goed gevoel afgesloten. Bedankt voor al jullie enthousiaste reacties en het vertrouwen in KiddyColors dit afgelopen jaar! We gaan er met elkaar een geweldig 2016 van maken en het leven van veel mensen wat extra kleur geven :)

Laat een reactie achter