Gratis E-book "Maak je eigen mini-naamslinger"

Met unieke sjablonen van het gehele alfabet. Ter waarde van 14,95Euro.

 

Kinder cadeautjes

Gepost door opencartspecialist 21-03-2018 0 Reacties

Ben je op zoek naar een origineel en uniek kindercadeau voor de geboorte of de eerste verjaardag van je kind, kleinkind, neefje of nichtje? Wij hebben voor jou een aantal leuke kindercadeautjes op een rijtje gezet.

Onze handgemaakte naamslinger

Een uniek kraamcadeau idee is een geboorteslinger of naamslinger. Kies je voor onze populaire naamslinger. Dan kun je  b.v. de geboorte van het kindje aankondigen, door de slinger voor het raam te hangen of de kinderkamer mee op te vrolijken. Inmiddels hebben we al veel mensen blij mogen maken met onze naamslingers. Een gegarandeert geslaagd kraamcadeau!

Verjaardagsslinger met verwisselbare cijfers

De eerste verjaardag van je kindje is natuurlijk erg speciaal en daar hoort een bijzonder cadeau bij. Hoe leuk is het om een slinger op te kunnen hangen met de naam van de jarige. Onze verjaardagsslingers hebben verwisselbare cijfers, zodat ieder jaar de slinger gemakkelijk te wijzigen is in de nieuwe leeftijd. Zo hang je nog eens graag de slingers op!

Fairtrade muziekdoos

Een muziekdoosje is het bijzonder cadeau voor een pasgeboren baby. Onze muziekdoosjes hebben een zachte melodie waar de baby vast en zeker snel bij in slaap zal vallen. De muziekdoosjes zijn met veel liefde en aandacht met de hand gemaakt.

                          

Slingers met verschillende figuurtjes

Slingers zijn tegenwoordig erg populair. Je hebt ze in verschillende soorten en maten. In onze fairtrade webwinkel vind je slingers met verschillende figuurtjes, zoals sterretjes, dieren en voertuigen. Super leuk om cadeau te geven of om te krijgen. We pakken het ook nog eens heel feestelijk voor je in. Kies bijvoorbeeld voor onze dierenslinger.

Al deze bijzondere kindercadeautjes zijn eerlijk met de hand gemaakt door de lokale bevolking van Chiang Mai, in Thailand. Je geeft dus een origineel en persoonlijk kraamcadeautje of verjaardagscadeau voor een eerlijke prijs.

Laat een reactie achter