Gratis E-book "Maak je eigen mini-naamslinger"

Met unieke sjablonen van het gehele alfabet. Ter waarde van 14,95Euro.

 

KiddyColors werkt samen met Philanthropy Connections

Gepost door kiddy 21-03-2018 0 Reacties

We zijn enorm trots dat we door jouw aankopen geld kunnen geven aan goede doelen. Zoals jullie weten doneren wij 10% van de omzet aan goede doelen. Wij richten ons voornamelijk op goede doelen in en rondom Chiang Mai, om zo zelf te kunnen zien hoe jullie geld besteed wordt. Graag vertellen we dit keer iets meer over Philanthropy Connections.

Philanthropy Connections is een non profit organisatie en werd in 2011 opgericht door de Nederlander Sallo Polak. Sallo was een veelgevraagd opnameleider van verschillende succesvolle Nederlandse televisieprogramma’s tot hij besloot zijn carrière te onderbreken en zijn idealen te gaan realiseren. Nu zet hij zich met hart en ziel in voor de projecten die vanuit Philanthropy Connections worden ondersteund.

Philanthropy Connections richt zich op kleine, plaatselijke organisaties en projecten die dringend hulp nodig hebben. Deze lokaal georganiseerde projecten worden niet gesteund door de grote hulporganisaties. Hier heeft iedere euro enorm veel en zichtbaar nut.

Philanthropy Connections is zeer betrokken bij alle projecten, blijft in nauw contact met de mensen 'in het veld' en is altijd aanspreekbaar, voor hen, maar ook voor de sponsoren. Zo kunnen ze snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Philanthropy Connections heeft al zoveel voor elkaar gekregen. Ze hebben er onder andere voor gezorgd dat:

  • Straatarme Cambodjaanse kinderen van vijf niet op het land hoeven te werken, maar naar school kunnen
  • Arme gehandicapte mensen in afgelegen Thaise dorpen een rolstoel kregen
  • Kinderen, die slachtoffer zijn van drugs- en/of seksueel misbruik een veilig thuis hebben gekregen
  • Birmese weeskinderen in een vluchtelingenkamp verzorgd worden
  • Er minder kinderen sterven door betere sanitaire voorzieningen

Maar ze willen en kunnen nog veel meer doen. Deze video laat perfect zien wat ze doen en ook waarom. Klik hier

Dankzij jullie aankopen kunnen wij deze prachtige stichting steunen. Meer weten over Philanthropy Connections? Kijk dan op: philanthropyconnections.org of ga naar hun Facebook pagina en blijf op de hoogte van hun fantastische werk.

 

Bron: Philanthropy Connections

 

Laat een reactie achter