Gratis E-book "Maak je eigen mini-naamslinger"

Met unieke sjablonen van het gehele alfabet. Ter waarde van 14,95Euro.

 

We zijn live!

Gepost door opencartspecialist 21-03-2018 0 Reacties

Het is eindelijk zover….. onze nieuwe collectie is klaar!

Wat zijn we de afgelopen tijd giga-druk geweest. Samen met mijn team hebben we de afgelopen maanden keihard gewerkt om onze nieuwe collectie te ontwerpen. Het was ontzettend leuk om te doen en wat een klus. Naast een nieuwe collectie, hebben we ook een nieuw logo en is onze website helemaal onder handen genomen. Het harde werken is het allemaal waard geweest. Ik ben heel trots op het eindresultaat! En met grote dank aan Bureau Visueel voor het ontwerpen van deze prachtige website en logo.

Vooral onze naamslingers hebben een echte make-over gekregen. Je kent onze bekende naamslinger onder meer van de letters met daartussen pompons en plastic en glazen kraaltjes. Deze verkopen we nu al een aantal jaar en het werd tijd voor een verandering. Meer meegaan met de huidige trends. Daarom gebruiken we vanaf nu vrolijk gekleurde vilten hartjes en sterretjes en i.p.v. de plastic kraaltjes onbewerkt houten kralen en BPA-free siliconen kralen. Deze materialen zijn ook nog eens ecovriendelijk. 

De slinger krijgt hierdoor een meer trendy look en heeft daarnaast ook een CE-keurmerk gekregen. Het is dus helemaal veilig voor kleine kinderhandjes. 

Zo vind je in onze fairtrade webshop een aantal nieuwe kleurencombinaties.Je kunt kiezen uit de volgende kleurlijnen: trendy zwart-geel-grijs en lief mint-lichtroze-naturel, maar ook mint-naturel-grijs voor de neutrale babykamer en zwart-wit-fuchsia voor stoere meiden.

Onze andere producten blijven qua ontwerp hetzelfde zoals je gewend bent van ons. De slingers, mobielen met dieren en voertuigen en onze muziekdoosjes in de vorm van een olifant. Uiteraard ook met onze nieuwe kraaltjes en in dezelfde kleurencombinaties als de geboorteslingers.

Ik ben natuurlijk onzettend benieuwd wat jij van al deze veranderingen vindt. Laat je het me weten?

 

Laat een reactie achter