Gratis E-book "Maak je eigen mini-naamslinger"

Met unieke sjablonen van het gehele alfabet. Ter waarde van 14,95Euro.

 

Behind the scenes bij KiddyColors: de film

Gepost door opencartspecialist 21-03-2018 0 Reacties

Yes! We zijn blij en trots om jullie onze allereerste KiddyColors film te laten zien. Met deze film willen we iedereen een kijkje achter de schermen bij KiddyColors geven.

Het idee is ontstaan toen eigenaresse Natascha van de bekende shopping-site Flavourites met haar gezin bij ons in Thailand op bezoek kwam. Tijdens dit bezoek gaf zij aan dat mensen echt moeten zien wat KiddyColors voor de vrouwen hier in Chiang Mai doet. We liepen al een tijdje met dit idee rond, maar Natascha en haar man hebben ons over de streep getrokken. We zijn gelijk begonnen met de voorbereidingen voor onze film.

Zoals velen van jullie weten probeert KiddyColors de vrouwen hier een betere toekomst te geven. We zullen er ook alles aan doen om deze vrouwen zo goed mogelijk te begeleiden. In onze film laten we een paar vrouwen zien die voor ons werken. Dit zijn nog lang niet alle vrouwen die voor KiddyColors werken. 

   

In Chiang Mai hebben we een filmmaker benaderd waarvan we wisten dat hij erg goed was. Deze filmmaker heeft namelijk ook een prachtige documentaire gemaakt voor de organisatie We Women Foundation.

Gelukkig had hij tijd en is voor KiddyColors aan de slag gegaan. We vonden het belangrijk om een beeld te geven van het prachtige Chiang Mai met de mooie tempels en uiteraard het hectische verkeer en de drukke marktjes.

Wat we ook heel speciaal vonden was, om de Warorot Market te laten zien. Dit is iets wat we in Europa niet op deze manier kennen. Echt een mierenhoop van mensen, hitte en chaos. Hier kopen alle winkeliers hun producten en materialen in. Het is altijd weer een beleving. Mocht je een keer in Chiang Mai zijn, is dit zeker een aanrader.

Verder laten we zien hoe KiddyColors begonnen is, waar we nu staan en waar we naartoe willen. We kwamen er al snel achter dat dit betekende dat ik zelf ook in beeld moest.

Zelf ben ik hier niet zo gek op, want ik ben iemand die het liefst alles op de achtergrond regelt. In eerste instantie hoefde ik maar een half minuutje in beeld, maar uiteindelijk besloten we toch dat het iets langer moest zijn. Oef, dat was even omschakelen.

Ik hoop door middel van deze film dat de bezoekers van mijn website een beeld krijgen van wat KiddyColors allemaal doet en met wie ik samenwerk.

Ben je benieuwd geworden naar de film over KiddyColors? Bekijk de film dan hier

 

Laat een reactie achter