We gebruiken cookies voor het goed functioneren van onze webshop en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze website met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken.

De leukste Engelse babynamen

Gepost door kiddy 09-10-2018 0 Reacties

Naast de hippe Hollandse namen, zijn Engelse namen ook erg populair. Zo hoor je James en Finn steeds vaker voorbij komen en zijn voor meisjes Olivia en Lynn echt helemaal hip. Deze namen zie je ook regelmatig voorbij komen in onze maandelijkste populaire namen post op Facebook en Instagram, want bij KiddyColors zien we natuurlijk heel wat namen voorbij komen.

 

Het kiezen van een Engelse babynaam heeft ook zo zijn voordelen. Door je kindje een internationale naam te geven weet je zeker dat het niet verkeerd wordt uitgesproken in het buitenland. Zoals je misschien wel weet hebben wij 7 jaar in Thailand gewoond. Mijn kinderen heten Thijs en Lieke. Thijs werd daar uitgesproken als “Dijs” en Lieke als “laike”. Het lukte niemand om deze namen goed uit te spreken. Dus als nog plannen hebt om te emigreren. Kies een andere naam.... hahaha. Om maar een voorbeeldje te geven. Met een Engelse naam loop je dit risico dus niet.

 

Het is uiteraard belangrijk dat je een naam kiest, die je echt leuk vindt, maar ook eentje die past bij je achternaam. Dus voor alle “ouders to be” die nog niet uit zijn over dé naam voor hun toekomstige zoon of dochter, geven we deze week inspiratie uit de Engelse namenhoek. Welke is jouw favoriet?

 

Populaire Engelse jongensnamen

1. Oliver

2. Jack

3. Harry

4. Liam

5. Finn

6. Thomas

7. Oscar

8. James

9. William

10. George      

 

Populaire Engelse meisjesnamen

1. Amelia

2. Olivia

3. Emily

4. Jessica

5. Ava

6. Isla

7. Lynn

8. Isabella

9. Sophie

10. Mia

Laat een reactie achter

De waardering van www.kiddycolors.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 426 reviews.