We gebruiken cookies voor het goed functioneren van onze webshop en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze website met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken.

10 leukste combinaties babynamen voor een tweeling

Gepost door kiddy 19-02-2019 0 Reacties

Hoe kies je 2 babynamen

Wat nu als je niet 1 babynaam, maar 2 babynamen moet kiezen? Als je zwanger bent van een tweeling sta je voor deze best lastige keuze. Hoe kies je babynamen voor je tweeling die mooi bij elkaar passen?

Bij een tweeling wil je natuurlijk, dat de namen met elkaar matchen, want in de eerste jaren zullen ze vaak als duo genoemd worden. 

We hebben verschillende lijstjes met namen voor jou geselecteerd. Wie weet heb je er iets aan tijdens je zoektocht naar de leukste namen.

Ook hebben we wat handige tips voor je op een rijtje gezet.

 

Kies unieke namen voor een tweeling

Een eeneiige tweeling wordt vaak door elkaar gehaald. Wie is nu wie? Daarom is het extra belangrijk om namen te bedenken die niet teveel op elkaar lijken. Kies daarom namen uit die een andere klank hebben. Joris en Boris of Sanne en Anne zorgt voor lastige situaties tijdens het opgroeien van je kinderen.

En daarnaast wil je je kinderen ook een heel eigen identiteit meegeven. Dan helpt het niet om namen te kiezen die enorm op elkaar lijken.

Daarnaast klinkt het ook weer niet lekker als je namen kiest met een verschilllend aantal lettergrepen. B.v. Liv en Annabella. Het matcht vaak toch beter met ongeveer hetzelfde aantal lettergrepen. Zoals b.v. Tess en Saar.

 

 

Initialen bij een tweeling

Vinden jullie het leuk om beide kindjes van hetzelfde geslacht dezelfde beginletter te geven? Dan is het wel aan te raden dat ze sowieso een tweede naam hebben met een andere beginletter. Anders kunnen ze in de toekomst hier echt veel hinder van ervaren.

Met dezelfde geboortedatum, hetzelfde adres en dezelfde beginletter(s), kunnen ze makkelijk door elkaar gehaald worden. Denk hierbij aan school of bij de huisarts.

 

Betekenis van de naam 

Heb je wel eens nagedacht om namen te kiezen die niet op elkaar lijken maar wel qua betekenis met elkaar matchen? Om een voorbeeld te geven: De babynamen Jesse & Mattias betekenen allebei ‘cadeau’ maar lijken qua uitspraak en spelling totaal niet op elkaar.

Ook de namen Amy & Sheryl lijken niet op elkaar maar hebben toch dezelfde betekenis, namelijk ‘geliefde’. Wees creatief en ga eens op onderzoek uit. We weten zeker dat je op deze manier een aantal leuke combinaties vind. We hebben hier ook een blog over geschreven.

 

Ons lijstje met matching namen voor een tweeling!

 

Jongen-meisje

Stijn & Fleur

Finn & Faye

Liam & Tess

Mick & Nora

Youp & Fenne

Max & Liv

Thomas & Julia

Mees & Ella

Stan & Olivia

James en Jade

 

Jongen-jongen

Jake & Dex

Bram & Koen

Milan & Mick

Jesse & Julian

Luc & Emil

Jayden & Mason

Job & Noud

Sam & Mats

Morris & Mees

Wout & Sam

 

Meisje-meisje

Emma & Elise

Sara & Eline

Eva & Mila

Evie & Roos

Tess & Saar

Roos & Jasmijn

Isabel & Evelyn

Skye & Nova

Mila & Jamie

Lise & Flore

 

Heb jij nog tips voor matching namen voor een tweeling? Laat dan een reactie achter met jouw favoriete namen-combinatie.

Wij hebben al regelmatig naamslingers mogen maken voor tweelingen. Je kunt ervoor kiezen om 2 losse slingers te bestellen, maar we kunnen ook 1 lange slinger maken. We doen dan een &-teken tussen de 2 namen. Heb je hier interesse in? Neem dan even contact met ons op. Of geef het aan bij je bestelling.

 

Voor nu wensen we je heel veel plezier bij het kiezen van de namen voor jullie kindjes.

Laat een reactie achter

De waardering van www.kiddycolors.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 426 reviews.